Van egy
hasznos tipped?

Ha balatoni nyaralás...

A Balatonra mennél nyaralni pároddal vagy családoddal? A belföldi lehetőségek közül a balatoni nyaralás mindig is a legnépszerűbbek közt lesz - legyen a szállás apartmanház, családi ház vagy sátor!

Keret Ha balatoni nyaralás...

„Hányszor elmúlt már, de újra visszavár a balatoni nyár”

Bizony, nem véletlen, hogy a balatoni szálláshelyek gombamód szaporodnak, és egyre többen kibérelhető családiház van, egyre több komfortos apartmanház épül, és mind több kemping nyílik a magyar tenger körül. Szinte mindenkinek a balatoni nyaralás jut elsőként eszébe, ha a nyári kikapcsolódást tervezi, és belföldi úti célban gondolkodik.

Aki kedveli a nomádabb viszonyokat és a lehető legkevesebbet szeretné költeni a szállásra, az számtalan kempinget talál a Balaton közvetlen közelében. Ezek többsége elkerített, őrzött területen helyezkedik el, így a sátorban hagyott értéktárgyak a tóban való lubickolás idején is biztonságban vannak.

A kényelmesebbek és a kisgyermekes családok inkább a balatoni apartmanok közül válasszanak – a legtöbb apartmanház általában 4-6 fős apartmanokkal rendelkezik.

Akik igazán komfortosan és „falszomszédoktól” mentesen szeretnék tölteni a szabadidejüket, bérelhetnek faházat, családiházat a balatoni nyaralás idejére, tetszőlegesen kihasználva az épület és az esetlegesen hozzá tartozó kert nyújtotta lehetőségeket.

Akinek nincs kedve főzőcskézni a nyaralás alatt, annak sem kell aggódnia: megannyi étterem, kifőzde segítségével oldhatja meg az ebédet, de természetesen foglalható szoba all inclusive ellátással is a balatoni hotelekben.

Weboldal címe: www.pptours.hu/

SZÓLJ HOZZÁ EHHEZ A TIPPHEZ!

TOVÁBBI BALATONI NYARALÁS TIPPEK

Pihenés a Dunakanyarban

Pihenés a Dunakanyarban

Egy csodálatos, hosszúra nyújtott hétvégét töltöttünk a Szent Orbán Wellness Hotelben. Ajánlom mindenkinek. A szálloda a Dunakanyar csendes részén helyezkedik el, így ideális a pihenésre.

A tökéletes esküvő helyszínt keresed?

A tökéletes esküvő helyszínt keresed?

Közeleg az esküvőd, de még nem találod az ideális helyszínt az esküvőhöz? Budapesti vagy, de a fővárosi áraktól kicsit kiakadtál, amikor elkezdtél keresgélni?

Siófok: szálláskeresés utószezonban

Siófok: szálláskeresés utószezonban

A Balatonpart ősszel is számtalan kikapcsolódási lehetőséget kínál. Kedvenc helyünk Siófok: szálláskeresési tanácsainkat jó szívvel megfogadhatod!

Egy különleges őrségi szállás

Egy különleges őrségi szállás

Aki kedveli a régi korok romantikus báját és szeretne szép környezetben pihenni, annak mindenképp érdemes szétnéznie az őrségi szállás lehetőségek között, s meglátogatnia az Antik Vendégházat.